BYFEST i EJBY ????

BYFEST i EJBY ????

21. februar 2018 Slået fra Af Egon Toft

EN IDÈ DUKKER OP.

Mette, Kim og Rasmus har kigget på “mit nye initiativ” og i deres forestillinger dukker pludselig ordet BYFEST op og ud af den blå luft.

BYFESTER FØR I TIDEN.

I årene omkring 1990 lavede vi faktisk byfester i Ejby, og bl.a. erindrer jeg, at familier fra Store Ladager kom kørende i festlig hestevogn til Ejby og deltog i løjerne. I 1990 lavede vi stor fest på idrætsforeningens græsplæner, og spejdernes bidrag var et stort cirkustelt og cirkus-forestillinger, hvor alle børn og unge deltog. I kan se på billedet, at hele byen var med. Idrætsforeningen havde tilsvarende aktiviteter, og vi havde et glimrende samarbejde og en stor succes.
Et andet år husker jeg, at vi brugte byens butikstorv og området omkring biblioteket (nu medborgerhus). Jeg havde selv en masse masonitplader slået op på stolper, hvor børn og unge kunne udfolde deres kunstneriske talenter.

HVAD NU – KÆRE VENNER I EJBY ?

Byen kunne godt trænge til en god og gedigen BYFEST, nu i 2018 og/eller 2019.

Det kræver at nogle lidt yngre mennesker tager initiativ og går i gang. Man kunne starte med en gruppe på Facebook, og/eller man kunne faktisk starte en lille forening.

Jeg ved at mange forretningsdrivende vil støtte arrangementet.

Det vil jeg da også selv, – med de små roller jeg endnu har i byen.